Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalisessa mediassa markkinointi auttaa sinua saavuttamaan kohderyhmäsi laajasti ja kustannustehokkaasti. Nopeasti yleistynyt markkinoinnin kanava on usein välttämätön, jos tarkoituksena on tavoittaa mahdollisimman laaja yleisö.
Ota yhteyttä

Facebook ja Instagram-mainonta

Tarjoamme laajaa somemarkkinointi palvelua Facebookissa ja Instagramissa.
Lue lisää

LinkedIn-mainonta

Horisontti Media tarjoaa laajaa somemarkkinointi palvelua LinkedIniin.
Lue lisää

Saavuta
asiakkaasi siellä missä he ovat.

Somemarkkinointi on kustannustehokas ja erinomainen keino saavuttaa entistäkin laajempi kohderyhmä. Somessa pystyt rakentamaan erilaisia tarkasti kohdennettuja kampanja -ja mainosmuotoja ja tehostamaan niitä erilaisin visuaalisin keinoin. Näin kiinnität entistä paremmin kohdeyleisösi huomion. Somemarkkinoinnilla saavutat lisää bränditunnettavuutta, sitoutat kohdeyleisöäsi ja kasvatat liiketoiminnan tuloksia.

Hoidamme puolestasi somemarkkinnoinnin suunnittelun, toteutuksen ja raportoinnin, ja kerromme uusimmista muutoksista ja mahdollisuuksista, jolloin sinun ei tarvitse käyttää resursseja kampanjoiden tekoon, ylläpitoon ja seuraamiseen, tai uusien ominaisuuksien ja muutosten opetteluun. Mainonnan lisäksi autamme kasvattamaan yrityksesi sosiaalisen median orgaanista löydettävyyttä ja näkyvyyttä profiilien optimoinnilla, sekä tarjoamalla räätälöityä apua sisällöntuotannon tueksi.

Ota yhteyttä

Suunnittelu

Tekeminen lähtee aina yhteisestä suunnitelmasta. Autamme sinua selvittämään tarpeesi somen kanavissa ja teemme kanssasi suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi. Saat meiltä aina juuri sinulle räätälöidyt somemarkkinoinnin palvelut Facebookin, Instagramin ja LinkedInin kanaviin. Yhteisen suunnitelman kanssa lähdemme toteuttamaan somemarkkinointia, joka tuottaa halutut tulokset.

Sosiaalisen median mainonnan suunnittelu

Toteutus

Eri kampanja -ja mainosmuotojen sekä tavoitteiden avulla rakennamme juuri sinulle sopivat kampanjat. Yrityksesi tarpeiden mukaan muodostetut kohderyhmät varmistavat somemarkkinointisi onnistumisen. Kohdentaminen ja mainosmuodon valitseminen oikein on erittäin tärkeää ja meidän roolimme on tukea sinua tässä päätöksessä. Eri mainosmuodot ja -ryhmät sopivat eri tarkoituksiin.

Sosiaalisen median markkinoinnin toteutus

Katso blogi

Blogi: Digitoimiston uudet vaatteet

Yksityinen: Digitoimiston uudet vaatteet

Tarina Keisarin uusista vaatteista on ajaton klassikko, jonka tanskalainen kirjailija H.C. Andersen kirjoitti 1830-luvulla. Tarina on kuvaus siitä miten räätäli…
Jatka lukemista