Graafisen suunnittelun palvelut

Haluamme olla mukana kehittämässä yritystoimintaasi tarjoamalla käyttöösi kattavat graafisen suunnittelun palvelumme. Olemme apunasi, kun haluat esimerkiksi uudistaa yrityksesi ilmettä tai päivittää verkko- ja printtimateriaaleja.
Ota yhteyttä

Yritysilmeet

Yrityksen visuaaliseen ilmeeseen kiteytyy yrityksen identiteetti ja olemassaolon merkitys.
Lue lisää

Yritysmateriaalit

Yhdenmukaiset grafiikat ovat olennainen osa johdonmukaista ja tehokasta yritysviestintää.
Lue lisää

Mainosmateriaalit

Hyvin suunniteltu mainonta tavoittaa yrityksen kohderyhmän kattavasti kaikissa kanavissa.
Lue lisää

Ratkaisut yrityksesi visuaalisen viestinnän tarpeisiin.

Graafisen suunnittelijan työ on luovaa ongelmanratkaisutyötä, jonka lopputuloksena syntyy muun muassa käyttögrafiikkaa yritysviestinnän tarpeisiin. Olemme apunasi, kun haluat esimerkiksi uudistaa yrityksesi ilmettä tai päivittää yrityksen materiaaleja verkko- ja printtikäyttöön.

Yrityksen visuaalisen ilmeen suunnitteluun kuuluvat logon, värien, typografian sekä mahdollisten kuvaelementtien ja graafisten ohjeistojen suunnittelu. Visuaalisen ilmeen päivittäminen käy kätevästi esimerkiksi verkkosivuston toteutuksen yhteydessä. Suunnittelemme yrityksellesi lisäksi yritysmateriaalit, kuten käyntikortit, lomake- ja esityspohjat sekä esitteet ja flyerit.

Suunnittelemme myös yrityksesi brändin mukaiset mainosmateriaalit. Autamme johdonmukaisen yritysviestinnän rakentamisessa ja tarjoamme käyttöösi kattavat digimarkkinoinnin ratkaisut.

Ota yhteyttä

Katso blogi

Blogi: Yritysilmeen suunnittelu Horisontti Medialle

Uusi yritysilme Horisontille

Horisontin viestintämateriaaleja on hiljattain päivitetty uuteen kuosiin. Uuden ilmeen takana on oma digitaalisen markkinoinnin ammattilaisista sekä sivustokehittäjistä koostuva tiimimme.
Jatka lukemista