LinkedIn-mainonta

LinkedIn on nopeasti kasvanut ja tällä hetkellä paras sosiaalisen median kanava palvelujen tehokkaaseen markkinointiin sekä tunnettuuden ja henkilöbrändin kasvattamiseen yritysasiakkaiden keskuudessa.
Ota yhteyttä

LinkedIn on työelämän sosiaalinen media.

LinkedInin suosio räjähti 2017 Suomessa isosti. Uusien uudistusten myötä LinkedInin löysi aivan uusi yleisö ja alustan käyttö yleistyi. LinkedIniä ei ole kovin pitkään käytetty markkinoinnin alustana, mutta sen suuret potentiaaliset ja kansainväliset asiakas -ja yhteistyömahdollisuudet houkuttavat monia, ja siksi myös LinkedInin käyttö somemarkkinoinnissa on kasvanut. LinkedInistä onkin tullut parhain kanava tavoittaa yritysasiakkaita, markkinoida palveluita, kasvattaa tunnettuutta tai henkilöbrändiä.

Horisontti Media tarjoaa laajaa somemarkkinoinnin palvelua LinkedIniin. Kartoitamme LinkedIn -sivusi nykytilanteen, teemme suunnitelman, jolla pääset haluttuihin tuloksiin ja toteutamme kampanjat. Meiltä saat juuri sinun yrityksesi tarpeille räätälöidyt palvelut ja toteutukset sekä tuen markkinoinnin suunnittelussa LinkedIniin.

Ota yhteyttä

Suunnittelu

Ennen projektin aloitusta käymme tarkasti läpi tavoitteesi. Oli tarkoitus sitten myynnin tehostamisesta, uusasiakashankinnan tekemisestä, brändi -tai työnantajakuvan luomisesta, on tavoitteiden asettaminen projektin alussa erittäin tärkeää. Näin me osaamme auttaa sinua juuri oikeissa asioissa ja saat haluttuja tuloksia. LinkedInin on muita alustoja kalliimpi, mutta myös sen kohdentamisvaihtoehdot ovat parhaimmat. LinkedInissä voit kohdentaa mainoksesi esimerkiksi ammattinimikkeen, työvuosien tai yrityksen nimen perusteella. Alussa onkin hyvä miettiä tarkasti ne kohderyhmät, jotka haluat saavuttaa. LinkedIn toimii tällä hetkellä parhaiten B2B-markkinointiin ja rekrytointiin, mutta siellä piilee myös muita mahdollisuuksia. Alusta muuttuu ja kehittyy jatkuvasti ja tuo mukanaan uusia ominaisuuksia.

LinkedIn mainonnan suunnittelu

Toteutus

Suunnitelman jälkeen aloitamme toteuttamaan suunnitelman toimenpiteitä. Laadimme mm. tavoitteiden mukaiset mainoskampanjat ja julkaisut sekä huolehdimme sivujen toteutuksesta ja ylläpidosta, suunnittelemme ja toteutamme kampanjanne ja sen kohdentamisen yhteistyössä kanssanne, tuotamme bannerit toimitetusta materiaaleista tai meillä tarpeittenne mukaisesti tuotetusta materiaalista. Kehitämme nykyisiä kampanjoitanne eli optimoimme budjetin ja hintatarjoukset, mainosviestit ja –sijoittelut sekä hinnoittelun. Koulutamme lisäksi yrityksesi henkilöitä käyttämään LinkedIniä ja Campaign Manageria.

LinkedIn mainonnan toteutus

Viimeistely

Kampanjarakenteen ja mainosten luovan sisällön ollessa kunnossa mainokset lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi. Samassa yhteydessä tarkistetaan, että kampanjan kohdennukset on asetettu oikein, ja että hintatarjousstrategia ja budjetti vastaavat sovittua. Mainosten sisältöön tehdään tarvittaessa viimeiset muutokset ennen julkaisua, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

LinkedIn mainonnan viimeistely

Julkaisu ja jatkotoimenpiteet

Julkaisun jälkeen lähdemme aina miettimään jatkoa. Mikä sesonki on tulossa, milloin kampanjoita olisi hyvä päivittää, miten voimme käyttää uusia ominaisuuksia hyväksi ja mitä kehittäisimme seuraavaksi. Kampanjoiden jatkuva kehittäminen on meillä sydämen asia, sillä haluamme että asiakkaamme saavat aina parhainta mahdollista palvelua ja että heidän markkinointi menestyy. Alustat kehittyvät ja niin on meidänkin.

Haluatko enemmän B2B-asiakkaita? Laitetaan yhdessä LinkedIn mainontasi kuntoon. Ota Yhteyttä!

LinkedIn mainonnan jatkotoimenpiteet

Katso blogi

Blogi: Digitoimiston uudet vaatteet

Yksityinen: Digitoimiston uudet vaatteet

Tarina Keisarin uusista vaatteista on ajaton klassikko, jonka tanskalainen kirjailija H.C. Andersen kirjoitti 1830-luvulla. Tarina on kuvaus siitä miten räätäli…
Jatka lukemista