Facebook ja Instagram-mainonta

Kartoitamme somekanaviesi nykytilanteen, teemme tavoitteellisen suunnitelman ja toteutamme kampanjan. Räätälöimme palvelut ja toteutuksen vastaamaan yrityksesi tarpeita sekä tuemme markkinoinnin suunnittelussa.
Ota yhteyttä

Vaikuttavuutta Facebook ja Instagram -markkinoinnilla.

Markkinointi sosiaalisen median kanavissa on kasvanut hurjaa vauhtia. Jopa useampi yritys haluaa näkyä aktiivisemmin ja uusilla alustoilla. Sosiaalisen median suosio markkinoinnin keinona piileekiin juuri alustoissa. Vaihtoehtoja löytyy monia ja eri alustoja käyttämällä voi saavuttaa eri kohderyhmiä eri tavalla. Siksi onkin tärkeää että valitset juuri sen alustan, mistä saavutat omat asiakkaasi ja teet alustalla toimivaa kampanjointia.

Horisontti Media tarjoaa laajaa somemarkkinointi palvelua Facebookissa ja Instagramissa. Kartoitamme sinun somekanavien nykytilanteen, teemme suunnitelman, millä pääset haluttuihin tuloksiin ja toteutamme kampanjasi alustoilla. Meiltä saat juuri sinun yrityksesi tarpeille räätälöidyt palvelut ja toteutukset sekä tuen markkinoinnin suunnittelussa Facebookkiin ja Instagramiin.

Ota yhteyttä

Suunnittelu

Ennen projektin aloitusta käymme läpi tarkasti tavoitteesi somemarkkinoinnille Facebookissa ja Instagramissa. Oli tarkoitus sitten myynnin tehostamisesta, uusasiakashankinnan tekemisestä, brändi -tai työnantajakuvan luomisesta, tavoitteiden asettaminen projektin alussa on erittäin tärkeää. Näin me osaamme auttaa sinua juuri oikeissa asioissa ja saat haluttuja tuloksia somemarkkinoinnilla. Mietimme yhdessä kampanjarakenteet ja mainosten luovan sisällön niin että se vastaa haluttuja tuloksia.

Facebook ja Instagram mainonnan suunnittelu

Toteutus

Suunnitelman jälkeen alamme toteuttamaan toivottuja steppejä. Laadimme mm. tavoitteiden mukaiset mainoskampanjat ja julkaisut sekä huolehdimme sivujen toteutuksesta ja ylläpidosta, suunnittelemme ja toteutamme kampanjanne ja sen kohdentamisen yhteistyössä kanssanne, tuotamme bannerit toimitetusta materiaaleista tai meillä tarpeittenne mukaisesti tuotetusta materiaalista. Kehitämme nykyisiä kampanjoitanne – optimoimme budjetin ja hintatarjoukset, mainosviestit ja –sijoittelut sekä hinnoittelun.

Facebook ja Instagram mainonnan toteutus

Viimeistely

Kampanjarakenteen ja mainosten luovan sisällön ollessa kunnossa mainokset lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi. Samassa yhteydessä tarkistetaan, että kampanjan kohdennukset on asetettu oikein, ja että hintatarjousstrategia sekä budjetti vastaavat sitä mistä on sovittu. Mainosten sisältöön teemme tarvittaessa viimeiset muutokset ennen julkaisua, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Facebook ja Instagram mainonnan viimeistely

Julkaisu ja jatkotoimenpiteet

Julkaisun jälkeen mietimme aina jatkoa. Mikä sesonki on tulossa, milloin kampanjoita olisi hyvä päivittää, miten voimme käyttää uusia ominaisuuksia hyväksi ja mitä kehittäisimme seuraavaksi. Kampanjoiden jatkuva kehittäminen on meille sydämen asia, sillä haluamme että asiakkaamme saavat aina parhainta mahdollista palvelua, ja että heidän markkinointinsa menestyy. Alustat kehittyvät ja niin täytyy kehittyä meidänkin.

Facebook ja Instagram mainonnan jatkotoimenpiteet

Katso blogi

Blogi: Digitoimiston uudet vaatteet

Yksityinen: Digitoimiston uudet vaatteet

Tarina Keisarin uusista vaatteista on ajaton klassikko, jonka tanskalainen kirjailija H.C. Andersen kirjoitti 1830-luvulla. Tarina on kuvaus siitä miten räätäli…
Jatka lukemista