Verifone on maailman suurimpia verkkomaksu- ja maksupäätetoimittajia, ja toimii noin 150 maassa tarjoten omnikanava -maksuratkaisuja asiakkailleen. Verifone on jo pitkään kehittänyt verkkopuolen maksualustaansa yhteensopivaksi maailman suurimman verkkokauppa-alustan Woocommercen kanssa, ja muun muassa tästä syystä Verifone sopii mainiosti Horisontin kumppaniksi!

Lisäksi Verifone on juuri julkaissut täysin uuden globaalin maksualustan. Uuden alustan myötä Verifonen ja Horisontin asiakkaat pääsevät käsiksi huippumoderniin ja turvalliseen järjestelmään. Uusi alusta tarjoaa saumattomia ostokokemuksia kuluttajille riippumatta siitä, onko myyntikanava verkossa, kivijalassa tai sovelluksessa. Kauppias saa raportit ja hallinnoi kaikkia palveluja helposti Verifone Central -kauppiasportaalissa.

Tärkeimmät tärpit!

  • Moderni alusta, joka skaalautuu kaikille markkinoille. Verifone tukee kaikkia valuuttoja ja tarjoaa tilityspalveluja koko EU:ssa, USA:ssa ja UK:ssa.
  • Haluttua huipputeknologiaa! Uudet Verifone Cm5 Android maksupäätteet myydään jatkuvasti loppuun. Uusi erä saapuu pian varastoomme!
  • Ensiluokkaista verkkomaksamista verkkokaupoille. Kaikki perinteiset maksutavat (Visa ja MasterCard), mutta myös esim. Klarna ja MobilePay.
  • Kaikki maksutavat sekä maksupäätteissä, että verkkokaupassa.
  • Kilpailukykyiset hinnat!
  • Nopea ja helppo vaihtaa Verifoneen Horisontin avulla.
  • Maksulinkki etämyyntiä varten.

Lue lisää

Tutustu Verifonen verkkokauppareferensseihin ja lue lisää maksupäätteistä! Kurkkaa myös toteuttamamme BlueCommerce -sivusto sekä muut työnäytteemme.

Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaiset verkkomaksamisen ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan. Jos kiinnoistuit ja haluat kuulla aiheesta lisää, ota yhteyttä myyntiimme [email protected] tai lähetä yhteydenottopyyntö. Pysytään kuulolla!