Title Image

Sosiaalinen media

Mainonta sosiaalisessa mediassa

Jatkuvasti kasvava markkinakanava

Mitä se on?

Facebook, Twitter ja Youtube kattavat pääasiassa sosiaalisen median kentän

Kohdennus mahdollisuudet

Mainosten kohdennus asiakkaille voidaan suorittaa hyvin tarkasti

Sosiaalinen media toimii erittäin hyvin nimenomaan brändin tunnettuvuuden ja vahvistamisen puolesta

Facebook-ratkaisut toiveiden mukaisesti

Toteutamme kokonaisvaltaiset Facebook -ratkaisut avaimet käteen –periaatteella asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Facebook -kampanjat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa suunnittelusta alkaen, ja toteutuksen kautta tulosten raportointiin saakka. Palveluihimme kuuluvat mm. Facebook-sivujen ja kampanjoiden rakentaminen, mainonnan ylläpitäminen ja brändin kehittäminen.

Twitter ja Youtube brändin tukena

Twitterin suurin vahvuus on pitää asiakkaat lähellä yrityksen rajapintaa ja toimia vuorovaikutteisena markkinointi- ja promootiokanavana. YouTube tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yrityksen erilaisten kampanjoiden promoamiseen. Twitter- ja YouTube-sivut voidaan muokata yrityksen oman ilmeen mukaiseksi. Nämä markkinointikanavat toimivat erittäin hyvin nimenomaan brändin tunnettavuuden ja vahvistamisen apuna ja tukena.

Uudenlaisia toimintamalleja

Sosiaalisen median kasvu

Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube kattavat toistaiseksi pääosan sosiaalisen median kentästä. Sosiaalinen media on jatkuvasti kasvava markkinakanava, ja yhä useampi toimija siirtää markkinointitoimintojaan sinne. Tämä mahdollistaa markkinoinnin kannalta täysin uudenlaisia toimintamalleja. Yksi Facebook-mainonnan vahvuuksista on mainonnan hyvä kohdennettavuus käyttäjien eri ominaisuuksien mukaan.