Oletko nopea oppimaan uusia asioita, seuraat intohimolla somemaailman uusia tuulia ja haluat pysyä kartalla digitaalisen markkinoinnin kehityksestä? Onko asiakasrajapinnassa toimiminen sinulle luontevaa ja mieluista? Jos vastasit näihin kyllä, niin jatka ihmeessä lukemista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Horisontti Media on Helsingin Alppilassa tukikohtaansa pitävä monipuolisia digitaalisia palveluja tuottava yritys. Tulet työskentelemään osana tuotantotiimiämme, joka koostuu sekä digitaalisen markkinoinnin, että verkkosivutuotannon ammattilaisista.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työn loistavien kulkuyhteyksien varrelta sekä mahdollisuuden osallistua yrityksemme sosiaalisen median strategian kehitykseen ja toteuttamiseen.

Työnkuva

Työtehtäväsi on pääasiassa asiakasyritystemme sosiaalisen median alustoilla toimivasta markkinoinnista vastaaminen. Asiakkaidemme some-markkinoinnin konsultointi ja toteuttaminen tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina yksittäisten kampanjoiden toteuttamisesta aina pitkäaikaisempiin ja laajempiin kokonaisuuksiin asti.

Mitä toivomme sinulta?

  • Työnkuvaa vastaavaa koulutusta tai vähintään vuoden kokemusta kuvatuista työtehtävistä
  • Aiempaa kokemusta Facebookin, Instagramin ja LinkedInin maksetun mainonnan työkalujen käytöstä
  • Kokemusta ja ymmärrystä tulosten mittaamisesta sekä mainonnan optimoinnista
  • Hyvää visuaalista silmää
  • Erinomaista kirjallista suomenkielen taitoa (englannin ja ruotsin kirjallinen hallitseminen katsotaan eduksi)
  • Ongelmanratkaisukykyä sekä tarkkaa ja itsenäistä otetta työhön
  • Pystyt tulkitsemaan analytiikkaa sekä toteuttamaan markkinointisuunnitelmia, mutta näytät taitosi ennen kaikkea käytännössä. Ratkaisukeskeisyys ja tekemisen meininki on se, jolla erotut eduksesi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kerro lisää itsestäsi ja lähetä avoin hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen [email protected] 10.7.2022 mennessä. Etsimme Sitä Oikeaa nopealla aikataululla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö lisäkysymyksiä koskien työtehtävää? Laita sähköpostia tulemaan [email protected].