Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on jatkuvasti kasvava markkinakanava

Mitä se on?

Facebook, Twitter ja Youtube kattavat pääasiassa sosiaalisen median kentän. Sosiaalinen media on jatkuvasti kasvava markkinakanava ja yhä useampi toimija siirtää markkinointitoimintojaan sinne. Se mahdollistaa markkinoinnin kannalta täysin uudenlaisia toimintamalleja. Facebook-mainnonan yksi vahvuuksista on hyvä kohdentaminen käyttäjien eri ominaisuuksien mukaan.

Toteutamme kokonaisvaltaiset Facebook-ratkaisut avaimet käteen –periaatteella asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Facebook-kampanjat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa aina suunnittelusta ja toteutuksen kautta raportointiin. Palveluihimme kuuluu Facebook-kisasivujen rakentaminen, mainonnan ylläpitäminen ja brändin kehittäminen.

Twitterin suurin vahvuus on pitää asiakkaat lähellä yrityksen rajapintaa ja toimia vuorovaikutteisena markkinointi- ja promootiokanavana. Youtube tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet yrityksen erilaisten kampanjoiden promoamiseen. Twitter- ja Youtube-sivut voidaan muokata yrityksen oman ilmeen mukaiseksi. Nämä markkinointikanavat toimivat erittäin hyvin nimenomaan brändin tunnettuvuuden ja vahvistamisen puolesta.

Sosiaalisen Median edut

Kohdennus mahdollisuudet

Hyvä kohdentaminen käyttäjien eri ominaisuuksien mukaan.

Vakiintuneet seuraajat

Brändin vahvistaminen

Sosiaalinen media toimii erittäin hyvin nimenomaan brändin tunnettuvuuden ja vahvistamisen puolesta.

Edullinen mainonta

Toteutamme kokonaisvaltaiset Facebook-ratkaisut avaimet käteen –periaatteella asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Rautaista osaamista ja yksilöllistä palvelua

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti