Kotisivut

Räätälöidyt kotisivut liiketoiminnan tueksi

Verkkosivuosaamista kotisivuista verkkokauppoihin

Meiltä löytyy vahva verkkosivuosaaminen peruskotisivuista aina verkkokauppojen toteutukseen asti. Kotisivujen toteutuksessa meillä on lähtökohtana hakukoneystävällisyys, käyttäjäystävällisyys ja hyvä konversio. Jokainen kotisivuprojekti räätälöidään juuri teidän liiketoimintaanne tukevaksi niin toiminnallisuuksiltaan kuin ulkoasultaankin. Huomioimme sivustouudistuksissa järjestelmällisesti myös kaiken sivustonne aiemmin saavutetun näkyvyyden hakukoneissa. Näin uudella sivustolla on vahvat lähtökohdat myös jatkuvalle hakukoneoptimoinnille ja sitä kautta yhä paremmalle löydettävyydelle verkossa.

Kiinnitämme huomiota luonnollisesti myös kotisivujen tuleviin trendeihin ja uusiin käytännöllisiin ominaisuuksiin. Tämä on tärkeää erityisesti silloin, kun uudet ominaisuudet voidaan hyödyntää kunkin asiakkaan verkkoliiketoimintaa tehostavana tekijänä.

Verkkosivuston pitkäikäisyyttä ei tule myöskään unohtaa. Yksi avaintekijöistä on sujuva päivitettävyys, johon panostamme aina jo projektin ensiaskeleita suunniteltaessa.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää kuinka voimme auttaa yritystänne kotisivujen suhteen!

Hakukoneystävällisyys

Kaikki toteuttamamme kotisivut ovat laadukkaat ja hakukoneystävälliset

Responsiivisuus

Responsiiviset kotisivut muuntautuvat sulavasti myös tablettien ja älypuhelimien näytöille

Ulkoasu

Saat tismalleen haluamasi näköiset sivut tarvittavilla ominaisuuksilla, kuten yhteydenottolomakkeella, kartalla, hakutoiminnolla sekä tarvittaessa erilaisilla lisäominaisuuksilla.

Rautaista osaamista ja yksilöllistä palvelua

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Nimi (pakollinen)

Email (pakollinen)

Aihe

Viesti