Hakukoneoptimointi

Paranna sivustosi näkyvyyttä luonnollisissa hakutuloksissa

MITÄ ON HAKUKONEOPTIMOINTI?

Hakukoneoptimointi on tehokas keino nostaa sivustosi tai verkkopalvelusi kävijämäärää.

Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sivuston muokkaamista hakukoneystävällisempään muotoon.

Tämä toteutetaan useilla eri keinoilla, kuten tekemällä tarvittavia toimenpiteitä sivuston sisältöön ja koodipohjaan. Päämääränä on haluttujen sivujen sijoitusten nostaminen hakukoneiden hakutuloksissa, kun sijoitus hakutuloksissa paranee, moninkertaistuu myös mahdollisuudet saavuttaa sivustolle huomattavasti suurempia kävijämääriä.

Hakukoneoptimointia ei tule sekoittaa hakusanamainontaan, hakusanamainonta on maksettua mainontaa verkossa, kun taas hakukoneoptimoinnilla tavoitellaan parempia sijoituksia nimenomaan luonnollisen haun puolelta (ilmaiset klikkaukset). Parhaita tuloksia saadaan kuitenkin toteuttamalla näitä toimenpiteitä samanaikaisesti.

Hakukoneoptimointi on pitkän linjan työtä

Hakukoneoptimointi ei ole yksittäinen toimenpide vaan jatkuva prosessi, jota kehitetään pitkäjänteisellä työllä. Hakukoneoptimointi on aikaa vievää, mutta sen toteuttamisesta on pitkäaikaista hyötyä. Oikein toteutetun projektin osia ovat esimerkiksi valitun verkkosivuston lähtötasoanalyysi, analyysissa selvinneiden muutosten toteutus, jatkuvat toimenpiteet, toimenpiteiden seurannan vaikutukset ja asiakkaan liiketoimintaa tukeva raportointi.

Hakukoneoptimoinnilla sivusto pyritään nostamaan näkyviin juuri niillä avainsanoilla, joilla kohderyhmään kuuluvat henkilöt hakevat tietoa eri yrtysten palveluista ja tuotteista verkossa.

Hakukoneoptimoinnilla pyritään kasvattamaan nimenomaan yrityksenne kohderyhmään kuuluvien kävijöiden määrää. Näin on saavutettavissa enemmän oikeanlaista huomiota sekä sitä kautta potentiaalisia asiakkaita verkkosivuillenne.

Ota yhteyttä meihin alla olevalla lomakkeella, niin kerromme mielellämme lisää hakukoneoptimoinnin mahdollisuuksista tukea verkkoliiketoimintaanne muiden palveluidemme lisäksi!

Hakukoneoptimoinnin edut

Kasvava tuotto

Kasvavat kävijämäärät takaavat kasvavan tuoton.

Brändiuskottavuus kasvaa

Korkealle hakutuloksissa sijoittuva yritystä pidetään usein luotettavana ja osaavana ja se houkuttelee lisää asiakkaita.

Lisää kävijöitä

Kun sivuston sijoitus hakutuloksissa paranee, sivuston kävijämäärä kasvaa voimakkaasti.

Kohdennettua markkinointia

Asiantuntevasti optimoitu sivusto tulee hakukoneessa näkyviin juuri niillä hakusanoilla, joilla yrityksesi kohderyhmään kuuluvat henkilöt hakevat tietoa eri yritysten palveluista ja tuotteista.

Rautaista osaamista ja yksilöllistä palvelua

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Nimi (pakollinen)

Email (pakollinen)

Aihe

Viesti