Mainonta

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta on kustannustehokasta ja kohdistettua mainontaa. Hakusanamainonnassa et maksa mainoksen näyttämisestä, maksat ainoastaan mainosklikeistä. Lue lisää!

Facebook -mainonta

Facebook on yksi tärkeimmistä mainoskanavista verkossa. Facebook -mainonnalla pystyt kohdistamaan viestisi tarkasti esimerkiksi iän, sukupuolen, paikkakunnan ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Lue lisää!

Youtube -mainonta

Youtube -mainonta on mielenkiintoinen ja tehokas keino mainostaa haluamalleen kohderyhmälleen. Youtube on loistava kanava etenkin brändimainontaan. Lue lisää!

Twitter -mainonta

Twitterissä voit kohdistaa mainontaa hakusanojen, sijainnin, laitteiden, seuraajien, kielen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Lue lisää!

Remarketing

Remarketing -mainonta on edullista ja tehokasta, sillä se kohdistetaan jo sivustollasi käyneille kävijöille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi. Remarketing saa potentiaaliset asiakkaat palaamaan takaisin sivustollesi. Kysy lisää!

Display -mainonta

Display- eli näyttömainonnan avulla saat näkyvyyttä brändillesi. Laadukkaasti tehty kuvamainos herättää mielenkiinnon välittömästi. Kuvamainos tavoittaa yleisön silloinkin, kun sitä ei klikata. Kysy lisää!

Mobiilimainonta

Mobiililaitteiden määrä on kasvanut huimasti. Mobiilimainonnan avulla saavutat asiakkaasi entistä helpommin ja tehokkaammin. Mainonta voidaan kohdentaa esimerkiksi kellonajan, sijainnin tai asiakasryhmän mukaan. Kysy lisää!

Kumppanuusmarkkinointi

Affiliate -markkinoinnissa eli kumppanuusmarkkinoinnissa mainostaja eli yritys maksaa korvauksen mainoskumppaneilleen heidän tuottamien tulosten mukaan. Kumppanuusmarkkinointi on helppoa ja tuottavaa. Kysy lisää!

Rautaista osaamista ja yksilöllistä palvelua

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Nimi (pakollinen)

Email (pakollinen)

Aihe

Viesti